Smaki Wielkanocy w Żabce. Wśród nich PanŻur – limitowana edycja chrupiącego panini
Wielkanoc już zawitała do Żabki, a wraz z nią tradycyjne dla tego okresu smaki – biała kiełbasa, jaja czy żur. Wielbicieli wiosennych nowości z pewnością skusi PanŻur, czyli limitowana edycja chrupiącego panini z jajkiem i białą kiełbasą czy hot dog z kiełbasą jałowcową i sosem chrzanowym.
Na wielkanocne śniadanie Żabka poleca z kolei żurek z boczkiem i białą kiełbasą Szamamm, a w Wielką Sobotę zaprasza na lody w promocji - 1+1 za 1 zł.
|
PanŻur to wyjątkowe połączenie jaja, białej kiełbasy, sera oraz sosu majonezowo-chrzanowego, zamkniętych w chrupiącej bułce. Ta limitowana kanapka dostępna jest w cenie 10,99 zł/szt. Kolejna nowość w Żabce to uwielbiany przez klientów hot dog, ale w wiosennej odsłonie, czyli z aromatyczną kiełbasą jałowcową i świetnie komponującym się z nią sosem chrzanowym. Hot dog MAX z kiełbasą jałowcową kosztuje 7,99 zł/szt. Obie limitowane przekąski na ciepło będą dostępne we wszystkich sklepach sieci do 11 kwietnia br. lub do wyczerpania zapasów.
W wiosennej ofercie Żabki nie mogło zabraknąć żurku z boczkiem i białą kiełbasą marki własnej Szamamm, który świetnie sprawdzi się w nie tylko w czasie wielkanocnego śniadania, ale także jako szybki i pożywny obiad. Żurek dostępny jest w cenie 6,99 zł za opakowanie 380 g. W Żabce jest także wiele produktów, po które chętnie sięgamy w czasie świąt, np. kiełbasa biała, kiełbasa jałowcowa z szynki czy sałatka jarzynowa z jajkiem oraz tradycyjne wypieki - babka wielkanocna i babeczki do święconki. Na świąteczny stół będzie można zakupić także bukiety kwiatów: tulipanów w cenie 12,99 zł/bukiet i żonkili 5,99 zł/bukiet.
Wraz z wiosną Żabka oficjalnie inauguruje także sezon na lody. Dla wielbicieli tych słodkich przekąsek Żabka przygotowała wyjątkową promocję w ramach akcji Codziennie odkrywaj nową promkę. Tylko w sobotę, 8 kwietnia kupując dwa opakowania wybranych lodów familijnych Magnum, Carte d'Or, B&J, Mig Milk, oraz Magnum White Coconut, drugi z nich otrzymamy za 1 zł.
Nadesłał:
Agnieszka Krupska
|